
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua para sumergir las bolsas
- 600 g de pulpo crudo sólo los tentáculos (2-2.5 cm de grosor)
- 1 cda de paprika
- 40 g de aceite de oliva
- ½ - ¾ cdita de sal o al gusto
- 2 diente de ajo aplastado
- 2 hojas de laurel secas
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 20 g de aceite de oliva aromatizado con limón
- 120 g de zanahoria pelada y en bastones (0.5 cm x 5 cm)
- 100 g de cebolla morada en gajos (0.5 cm)
- 80 g de pimiento verde en bastones (0.5 cm x 5 cm)
- 80 g de pimiento rojo en bastones (0.5 cm x 5 cm)
- 15 g de vinagre blanco
- 5 g de hojas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 281 kcal / 1177 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 594 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la Veracruzana
30min
Alitas de Pollo con Salsa de Cacahuete y Arroz
50min
Salsa de cítricos y cilantro
20min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Miami Vice
15min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12hod. 30min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1hod. 25min
Cebolla fermentada TM6
96hod.
Caldo de pollo básico
35min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Limonada
10min
Limonada - Demo - presentadores
10min