Risotto agli asparagi e speck

4.7 36 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 40 g di burro a pezzi
  • Parmigiano Reggiano (volitelně) grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 759 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 2314.5 kJ / 553.2 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...