Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi, senza il budello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4653.8 kJ / 1112.3 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 85.2 g
- Nasycený tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1318.4 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Zavata carsolina
5h
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Torta estasi
45min