Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi, senza il budello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4653.8 kJ / 1112.3 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 85.2 g
- Nasycený tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1318.4 mg
Alternativní recepty
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Focaccia millebolle
28h
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Licurdia calabrese
1 Std.
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.