Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Feta al cartoccio
25min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Patate lesse
30min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 min
Insalata di barbabietole
10 min
Cavolfiore gratinato
55 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Fagiolini al pomodoro
55 Min