Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
TM6

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 (47 hodnocení)

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais
  • 40 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 5 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g d'escargots en conserve, égouttés
  • 6 tranches de pain de campagne, grillées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
919.8 kJ / 219.3 kcal
Protein
12.5 g
Sacharidy
16.5 g
Tuk
9.3 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
390.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty