Kompatibilní verze
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 390.5 mg
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Sauce blanche
10min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Sauce gribiche
15min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Sauce choron
20min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Sauce périgourdine
35min
Beurre d'escargot
10min