Kompatibilní verze
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 390.5 mg
Alternativní recepty
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4h 40min
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1 godz. 5 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Veau à la crème et aux morilles
40 Min