Kompatibilní verze
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 390.5 mg
Alternativní recepty
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Velouté de moules au safran
40 min
Truites meunières aux pignons en persillade
50 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Nage de crustacés au champagne
1h 5 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2u. 45min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Beurre d'escargot
10min