Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 51 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais
  • 40 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés en lamelles
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 5 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g d'escargots en conserve, égouttés
  • 6 tranches de pain de campagne grillées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 390.5 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 919.8 kJ / 219.3 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 16.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...