Kompatibilní verze
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au fromage blanc citronné (la veille)
- 1 citron vert non traité (zeste et jus)
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 300 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le carpaccio de bar (le jour même)
- 350 g de filet de bar, sans la peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 756.2 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 444.8 mg
Alternativní recepty
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25min
Croustillant poire-chocolat
1h 10 min
Mojito de mangue
15min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 godz. 20 min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 godz. 35 min
Bounty
10 Min
Bûche de la mer
13h
Banane sauce noix de coco-cannelle
30 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Eton mess aux fruits rouges
2h 20min
Chocolat chaud des Incas
40min