Kompatibilní verze
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au fromage blanc citronné (la veille)
- 1 citron vert non traité (zeste et jus)
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 300 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le carpaccio de bar (le jour même)
- 350 g de filet de bar, sans la peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 756.2 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 444.8 mg
Alternativní recepty
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14 Std. 15 Min
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12h
Œufs brouillés au saumon fumé
20 Min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Bouillon de crevettes aux algues
45min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Pavlova végétalienne
3 Std.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4h