Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'aile de raie
- 9 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 9 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 300 g de lentilles vertes sèches
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g d'échalotes
- 30 g de vinaigre de framboise
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 35 - 40 framboises fraîches (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2026.8 kJ / 480.3 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 12.8 g
- Sodík
- 1057.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Mouclade charentaise
40 min
Flétan à la chinoise
30 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Tajine de lotte au fenouil
1 godz. 45 min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Raie aux câpres
45 min
Cassolette de poissons
1h