Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'aile de raie
- 9 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 9 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 300 g de lentilles vertes sèches
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g d'échalotes
- 30 g de vinaigre de framboise
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 35 - 40 framboises fraîches (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2026.8 kJ / 480.3 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 12.8 g
- Sodík
- 1057.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thon basquaise
30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Pressé de raie
14ωρ.
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 min
Raie aux câpres
45 min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min