Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol, prêts à cuire
- 200 g de lait de coco
- 3 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766.5 kJ / 424.8 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 182 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Bourride
1 Std.
Pressé de raie
14h
Mijoté de lotte aux épices
50min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Tourte aux légumes et au tofu
1 Std. 25 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Soupe portugaise à la morue
30min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 Std. 15 Min
Sauce américaine
55 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min