Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Sabayon classique
15min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1h
Mijoté de lotte aux épices
50min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12 godz.
Gratin aux fruits rouges
20min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Sabayon
15min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Tartare de saumon frais
15min