Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Salade de crevettes à l'ananas et au gingembre
55min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 godz. 45 min
Bûche de la mer
13 Std.
Avocat farci au crabe
40min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Margarita ananas menthe
10min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min