Kompatibilní verze
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 711.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce crémeuse aux herbes
10 min
Salade de riz au thon, œufs et crudités - Gâteau au chocolat et framboises
1 Std.
Salade de pâtes aux carottes, pommes et noix
30 Min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 godz. 10 min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45 Min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 Min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Salade de betterave
15min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Sauce Messine
10 min