Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil

Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil

4.0 20 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • 600 g de betteraves crues coupées en gros morceaux
  • 500 g d'eau
  • 150 g de lentilles blondes
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 30 g d'échalotes
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de vinaigre
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 711.5 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1102 kJ / 263.3 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 19.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...