Magret de canard à la courge et orange sous-vide

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.9 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
2 portions

Suroviny

  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 magret de canard avec la peau coupé en deux
  • 300 g de courge butternut coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 10 g de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1241.5 mg
Protein 45 g
Kalorie 1780.5 kJ / 424 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...