
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau coupé en deux
- 300 g de courge butternut coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 424 kcal / 1780.5 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1241.5 mg
Alternativní recepty
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1hod. 20min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Salade de cabillaud, sauce à la mangue
35min
Foie gras sous-vide
72hod.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8hod. 45min
Riz cantonais aux crevettes
50min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1hod. 50min
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12hod. 30min
Caramel au beurre salé
1hod. 45min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min