Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
- 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1780.5 kJ / 424 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1241.5 mg
Alternativní recepty
Salade de fruits cuits sous-vide
40 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1 Std. 20 Min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1 Std.
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15 Min
Suprême de dinde aux agrumes
3 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45 min.
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min