Magret de canard à la courge et orange sous-vide
TM6

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.8 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 1 orange non traitée, zeste et jus
  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
  • 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 10 g de beurre

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1780.5 kJ / 424 kcal
Protein
45 g
Sacharidy
32 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
6 g
Sodík
1241.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty