Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 94.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Choucroute de la mer
35 Min
Chou farci de tourteau
2h
Miniquiches au canard confit
5h 10min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Sauce à l'oseille
35 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Turbot sauce champagne
30min
Sauce Messine
10 min
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min