Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 94.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Opérette de fruits de mer
1h 40 min
Pressé de raie
14 Std.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Langoustines au basilic
30 min
Turbot sauce champagne
30 min
Cassolette de poissons
1 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min