Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 94.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12 Std.
Langoustines au basilic
30 Min
Pressé de raie
14 Std.
Cassoulet de la mer
50 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Moules à l'espagnole
50 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Mouclade
1 Std.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min