Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2755 kJ / 661 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min.
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45 min.