Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2755 kJ / 661 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Pot-au-feu
1h 35min
Paupiette de chou farci
55min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 godz. 30 min
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Lapin marengo
1 godz.
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Langouste au combava
55min
Sauté de veau aux pleurotes
1hod. 5min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min