Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 600 g de calamars, coupés en anneaux
- 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 50 g de concentré de tomate
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1979.8 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1154.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Cassoulet de la mer
50min
Mouclade charentaise
40min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Risotto au calamar
1h 30min
Calamar à la piperade
35 Min