Anneaux de calamar au vin rouge

Anneaux de calamar au vin rouge

4.2 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 600 g de calamars coupés en anneaux
  • 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de vin rouge
  • 50 g de concentré de tomate
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 200 g de riz préalablement rincé sous un filet d'eau froide

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1154.8 mg
Protein 43.5 g
Kalorie 1979.8 kJ / 469.5 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...