Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 50 - 80 g di pasta corta a piacere
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (volitelně)
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestrone d'orzo
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Minestra di patate
50min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Minestra di cereali e ceci
45min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min