
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di carote pelate e a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 50 - 80 g di pasta corta a piacere
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (volitelně)
- 100 g di spinaci baby freschi lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kcal / 2009 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pane nero
30min
Minestra di cereali e ceci
45min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Minestra della nonna
50min
Zuppa del nord
1hod. 10min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Zuppa di castagne
1hod.
Minestra di patate
50min