Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g di acqua (di cui 850 calda)
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di farro perlato
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste (zucca, carote, patate, zucchine) a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 12 castagne cotte e pelate a pezzi
- pepe nero macinato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 630.3 mg
Alternativní recepty
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h