Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di acqua
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di porro a pezzi
- 200 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 200 g di formaggio primo sale a spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 229 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min.
Torta salata tricolore
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata patate e cipolle
55min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1h