Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
nebo 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Peposo toscano
1h 30min
Crema di ceci con vongole
40min
Cannocchie al Varoma
55 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min