Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
nebo 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3h 30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Polpo su farinata di ceci
5h
Crema di ceci con vongole
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.