
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio (volitelně)
- 1 rametto rosmarino fresco gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola scolati e sciacquati
nebo 200 g di ceci, secchi ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 370 kcal / 1548 kJ
- Protein
- 31.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Bisque di gamberetti con crostini
1hod.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1hod.
Mousse di baccalà
45min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2hod. 10min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Tartare al tonno e avocado
1hod. 15min
Crema di ceci con vongole
40min
Vellutata di zucca e scampi
2hod.
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Bisque
2hod.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.