Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
nebo 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di zucca e scampi
2j
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1j
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1j 30 menit
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1j
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1j 20 menit
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1j
Crema di ceci con vongole
40 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1j