Salmone con salsa bernese e asparagi

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 47 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

Salsa bernese
  • 1 scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto
  • 60 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dragoncello secco
  • 120 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
  • 500 g di acqua
  • 4 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di asparagi verdi puliti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 167.8 mg
Protein 47.7 g
Kalorie 2445.6 kJ / 584.5 kcal
Tuk 39.6 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 19.5 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...