Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa bernese
- 1 scalogno a pezzi
- 40 g di aceto
- 60 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dragoncello secco
- 120 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
- 1 pizzico di sale
- 500 g di asparagi verdi puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2445.6 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 39.6 g
- Nasycený tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 167.8 mg
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1u.
Rombo pomodoro e nocciole
1u.
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1u.
Salsa olandese (TM6)
15min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min