
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Schweinefilet in Medaillons (3 cm dick)
- 150 g Cognac
- 2 TL Grüner Pfeffer, eingelegt abgetropft
- 600 g Rinderfond
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Paprika edelsüß
- 35 g Speisestärke
- 5 Zweige Thymian abgezupft
- 1 Dose Champignons (Abtropfgew. 230 g), abgetropft
- 1 Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 733 kcal / 3072 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2hod.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1hod. 15min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9hod.
Saltimbocca mit Ofengemüse
2hod. 10min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1hod.
Schweinefilet alla Toscana
50min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1hod.
Schweinefilet in Metaxasauce
1hod. 30min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 45min