Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce

Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce

4.6 592 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Schweinefilet in Medaillons (3 cm dick)
    800 g
  • Cognac
    150 g
  • Grüner Pfeffer, eingelegt abgetropft
    2 TL
  • Rinderfond
    600 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Speisestärke
    35 g
  • Thymian abgezupft
    5 Zweige
  • Champignons (Abtropfgew. 230 g), abgetropft
    1 Dose
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    1 Bund

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 49 g
Kalorie 3072 kJ / 733 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...