Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Schweinefilet, in Medaillons (3 cm dick)
- 150 g Cognac
- 2 TL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rinderfond
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Paprika edelsüß
- 35 g Speisestärke
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Dose Champignons (Abtropfgew. 230 g), abgetropft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3072 kJ / 733 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Sauerbraten mit Spätzle
53 godz.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1h
Schweinefilet alla Toscana
50 Min