Lotte à la diepoise

Lotte à la diepoise

4.0 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 3 étoiles de badiane
  • 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupées en morceaux
  • 300 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 300 g de moules
  • 3 échalotes coupées en deux
  • 150 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • couscous pour le service
    riz, pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 341.3 mg
Protein 28.7 g
Kalorie 1271.8 kJ / 304.2 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...