Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
nebo riz, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 341.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Court-bouillon
25min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1 Std. 25 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min