Kompatibilní verze
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les suprêmes de volaille
- 6 suprêmes de volaille, sans peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
Le sabayon estragon-Passion
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- ½ bouquet d'estragon frais
- 4 jaunes d'œufs
- 60 g d'huile de pépins de raisin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 497 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50min
Sauce béarnaise
20 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Brochettes de porc satay
25 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Chutney à la mangue
4 Std.
Gravlax de saumon à la betterave
8hod. 15min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Saumon sauce gribiche
35min