Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 150 g de filet de truite saumonée sans peau, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 400 g de langoustines, de belle taille
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 835.8 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1374 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl de lentilles au haddock
30 dk
Choucroute de la mer
40 min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Raie aux câpres
45 min
Bar au beurre de groseilles
55 min
Choucroute de la mer
35 min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Cassolette de poissons
1h
Sauce madère
35 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min