Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 150 g de filet de truite saumonée sans peau, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 400 g de langoustines, de belle taille
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 835.8 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1374 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choucroute de la mer
35 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 godz.
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Cassolette de poissons
1h
Choucroute de la mer
40 Min
Sauce à l'oseille
25 Min
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min