Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 20 g di burro salato
- 600 g di acqua
-
300
g di fagioli verdi di Lima, surgelati, (tipo coco de Paimpol) freschi
nebo 300 g di fagioli bianchi di Spagna, freschi o lessati - 1000 g di cozze fresche pulite
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di sale
- 2 fili di erba cipollina fresca, tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 974 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 Std. 30 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.