Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 20 g di burro salato
- 600 g di acqua
-
300
g di fagioli verdi di Lima, surgelati, (tipo coco de Paimpol) freschi
nebo 300 g di fagioli bianchi di Spagna, freschi o lessati - 1000 g di cozze fresche pulite
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di sale
- 2 fili di erba cipollina fresca, tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 974 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di ceci
1h 10min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Crema di ceci multiporzione (10-12 mesi)
40min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 Min
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min