Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla in quarti (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 1 carota a pezzi (80 g circa)
- 30 g di pancetta
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di manzo tipo girello in un unico pezzo
- 50 g di vino rosso corposo
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 44.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo con olive e peperoni
35min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Brasato con salsa alle mele e brut
2j 30 menit
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min