Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato, sciaquato e scolato
- 100 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- ¾ cucchiaino di timo secco (volitelně)
- 40 g di pinoli sgusciati
- 400 g di zucchine a rondelle (5 mm)
- 50 g di pomodori secchi sott'olio a striscioline (5 mm)
- 60 g di burro di mandorle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Orzotto con ceci e verdure
30min
Farro saltato con piselli e carote
45min
Farro al pesto e fagiolini
30min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Farro alle carote con frittata
50min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto ai funghi porcini
30min