Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastella
- 2 uova
- 200 g di birra chiara
- 160 g farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Vellutata di fagiolini
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (2-3 cm)
- olio di arachidi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280.3 kJ / 545 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 438.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 min.
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min.
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 min