Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastella
- 2 uova
- 200 g di birra chiara
- 160 g farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Vellutata di fagiolini
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (2-3 cm)
- olio di arachidi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280.3 kJ / 545 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 438.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Crema di carote e mandorle
40min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di carote
35min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min