Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di acqua
- 200 g di castagne fresche, sbucciate e spellate
- 80 g di orzo perlato
- 1 cucchiaino colmo di sale
-
100
g di pomodori a tocchetti
nebo 100 g di passata di pomodoro a tocchetti - 80 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 80 g di piselli in scatola, scolati e sciacquati
- 80 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 9.9 g
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1h
Cacciucco di ceci
50min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa montanara
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di ceci e castagne
1h 20min