Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 74 mg
Alternativní recepty
Crema di finocchi
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Purè di carote speziato
50min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Sformato di finocchi
1h
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Purè di carote arrosto
1h
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min