Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 74 mg
Alternativní recepty
Purè di piselli
40 Min
Purè di broccoli
40 Min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Stoemp (purea di verdure)
35 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 Std. 20 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min
Purè di carote speziato
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min