Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 74 mg
Alternativní recepty
Purè di broccoli
40 min
Purè di carote speziato
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Crema di barbabietola
10 Min
Uova filanti
15 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 Min