Risotto zafferano e asparagi

4.6 603 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di pistilli di zafferano (vedere consigli)
    1 bustina di zafferano in polvere, (vedere consigli)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano Reggiano (volitelně) grattugiato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.7 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...