Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di pistilli di zafferano (vedere consigli)
nebo 1 bustina di zafferano in polvere - 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto ai funghi porcini
35min