
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 827.6 kcal / 3462.7 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 51.4 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 19.5 g
- Sodík
- 545.6 mg
Alternativní recepty
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3hod. 40min
Lecca-lecca
40min
Pizza romana bianca
6hod. 30min
Pasta al ragù
1hod. 30min
Cosce di pollo piccanti
1hod. 50min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min