Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de tomates séchées à l'huile, coupées en morceaux
- 100 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 600 g de rôti de veau
- 6 tranches de jambon d'Aoste ou de Parme
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 500 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2337.3 kJ / 557.8 kcal
- Protein
- 48.5 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1331.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1h 15min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Poulet au vin rouge
55 Min
Bœuf en croûte feuilletée
1h 15min
Navarin aux petits légumes
1h
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2hod. 35min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40min
Poulet au jasnières
1 Std. 25 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Rôti de porc farci au basilic
1 Std. 25 Min
Volaille au riesling
50 min