Risotto carciofi e speck

Risotto carciofi e speck

4.6 94 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di scalogno a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di carciofi mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
    150 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di sale a piacere
    ½ - 1 cucchiaino
  • di burro
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 525.5 kcal / 2199 kJ
Protein 17.8 g
Tuk 22.9 g
Sacharidy 66.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sodík 824.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...