Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di carciofi, mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2199 kJ / 525.5 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 824.8 mg
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto ai carciofi
30min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto ai frutti di mare
45min
Risotto funghi e scamorza
45min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto alla lattuga
30min
Risotto ai funghi
35min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto ai funghi porcini
35min