Risotto carciofi e speck

Risotto carciofi e speck

4.5 107 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 824.8 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 2199 kJ / 525.5 kcal
Tuk 22.9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...