Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 494.6 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2h 30min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Pangrattato all'aglio e erbe aromatiche
10 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Mondeghili
40min
Frittelle di carciofi
45min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpette di carne e melanzane
50 min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min