Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 494.6 mg
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 godz.