Kompatibilní verze
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto d'orge perlé à la feta
1 godz. 5 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min