Kompatibilní verze
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Soupe d'alpage
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min