Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 pincées d'origan déshydraté
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g d'eau
- 180 g de haricots verts frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 100 g de tomate, coupée en morceaux de 2 cm
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 712.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de quinoa et poulet
55min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Salade de blé et légumes d'été
55min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade variée au quinoa
45min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min