Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de berenjena
- 50 g de zanahoria
- 50 g de nabo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal (ajuste a su gusto)
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca partida en 8 trozos
- 50 g de espárragos verdes (las puntas)
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo ½ cucharadita de colorante alimentario - 50 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 6.36 g
- Sacharidy
- 45.64 g
- Tuk
- 25.65 g
- Vláknina
- 4.49 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con huevos
45min
Potaje de vigilia
30min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Fideos con alcachofas
45min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Arroz meloso con codornices
1 Std. 10 Min
Arroz empurdanés
1h
Arroz con acelgas
40min
Paella de verduras
40min
Arroz a banda
1h