Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brandada de bacalao y pimientos rellenos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de aceite de girasol
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos (sin piel ni espinas)
- 70 g de leche
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 lata de pimientos del piquillo (20-24 unidades aprox.) 490 g peso neto aprox.
Salsa de pimiento rojo
- 150 g de pimiento rojo en 2 ó 3 trozos
- 1 puerro (sólo la parte blanca) en 2 ó 3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de nata líquida
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 17.59 g
- Tuk
- 33.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40 min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Tigres
1h
Bechamel
15 Min