Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'œufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2340.4 kJ / 567.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 38.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 1002.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce soubise
30 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Sauce choron
20min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min