Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 - 480 g de sucre en poudre
- 150 - 300 g de jus de citron fraîchement pressé
- 120 - 240 g de beurre
- 3 - 6 œufs moyens (53-63 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 542 g
- Tuk
- 238 g
- Nasycený tuk
- 132 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 493 mg
Alternativní recepty
Sauce caramel
1h 30min
Caramel liquide
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Lemon curd
25min
Lemon curd
15min
Sauce au caramel
1h 30min
Orange curd
6h 25min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Pâte de speculoos
10min
Sauce caramel au whisky
35min