Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 17.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Crema diplomatica
30min
Torta mimosa
1h 5min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Bignè con crema pasticcera
3h