Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 17.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pan di Spagna
1h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema mousseline
1h
Crema diplomatica
30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Tronchetto al tiramisù
4 godz.