Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry

Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry

4.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Koriandersamen
    1 TL
  • Kreuzkümmelsamen
    1 TL
  • pflanzliches Öl
    30 g
  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Garam Masala (siehe Tipp)
    1 ½ TL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    1 TL
  • Kurkuma, getrocknet, gemahlen
    ¼ TL
  • Rhabarber in Stücken (1 cm)
    350 g
  • Chana Dal (Kichererbsen geschält, halbiert) siehe Tipp
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gemüsebouillon Paste
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Vollrohrzucker
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Naturjoghurt zum Servieren
    40 g
  • Koriander abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
    3 Stängel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13 g
Kalorie 1263 kJ / 302 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...