Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
- 300 g Rispentomaten, geviertelt
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g Wasser
- 25 g Aceto balsamico
- 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Pinienkerne
- 30 g Mandelstifte
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
- 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
- 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (volitelně)
- 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
- 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
- 20 g Rosinen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 922 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 Min
Gemüsecurry
1j
Gemüse Biryani
50 menit
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1j
Gemüse-Korma
55 Min
Chana Masala
45 Min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Indisches Gemüsecurry
1h 10 min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Linsencurry
50 menit
Linsendal
35 Min