Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
- 300 g Rispentomaten, geviertelt
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g Wasser
- 25 g Aceto balsamico
- 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Pinienkerne
- 30 g Mandelstifte
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
- 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
- 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (volitelně)
- 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
- 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
- 20 g Rosinen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 922 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsendal mit Spinat
35min
Linsendal
35min
Gemüsecurry
1h
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40min
Gemüse Biryani
50min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Linsencurry
50min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1h
Linsendal (2 Portionen)
35min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min