Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1800 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3690 kJ / 882 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 86.8 g
- Tuk
- 51.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Insalata di pasta integrale
40min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Penne risottate con verdure
35min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min