Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1800 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3690 kJ / 882 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 86.8 g
- Tuk
- 51.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Trenette al pesto
45 min
Spaghetti con pecorino e fave
40 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Penne in crema di gambi
35min