Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 463 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24h
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Raie aux câpres
45min
Mouclade
1h
Moules à la sauce chorizo
1h
Rognons de veau sauce madère
20min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Moules au curry
40min