Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
nebo 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 108 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Couscous d'agneau express
55 Min
Moules marinières au gingembre
25min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Moules à la crème et au gingembre
35min
Lotte à la provençale
50 Min
Couscous de légumes au lapin
1h
Truite vapeur à la chinoise
55 Min
Saumon sauce gribiche
35min
Moules marinières
30min
Moules au curry
40min