Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
nebo 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 108 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Lapin marengo
1h
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Chaudrée de moules
35min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Tajine d'agneau aux figues
1 Std. 15 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco de lotte
45 min