Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
nebo 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 108 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Moules à la crème et au gingembre
35 Min
Piquillos à la morue
1 godz. 30 min
Beignets d'huîtres au thym
35 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min.
Bulots au court-bouillon
2 godz.
Chaudrée de moules
35 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 min
Moules à la bretonne
55 Min
Moules au citron
40 Min
Calamar à la piperade
35 Min
Moules au curry
40 Min