Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 342 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1 godz. 5 min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Lapin à la provençale
1h
Joues de porc à la bière
1h 10min
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min