Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 342 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Salade de raie
1h 45 min.
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 Min
Filet de dorade grise à la normande
1 Std.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Raie aux câpres
45 Min
Sauce piquante
35 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min