Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 40 g flocos de aveia
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 300 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 10 g molho de soja
- ½ malagueta cortada em metades (volitelně)
- 500 g carne de coelho picada
- 1 c. chá de sal
- 10 g cebolinho picado
- 1 limão, só a raspa
Puré
- 500 g abóbora cortada em pedaços
- 550 g nabo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 Std. 5 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1 Std. 50 Min
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min
Rolo de bacalhau
2 Std.
Esparregado de grelos e nabiças
40 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 Std. 35 Min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Empada de coelho
2 Std.
Bolo de laranja com tisana drenante
1 Std.
Bacalhau com “natas”
50 Min