Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1149.4 mg
Alternativní recepty
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1 Std.
Beef "Burgundy"
40min