Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1149.4 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2sa
Hungarian goulash
1sa 30 dk
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1sa 30 dk
Pork fillet with mustard
35min
Chicken cacciatore
50 dk
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef "Burgundy"
40min