
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g brown onion cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 200 g button mushrooms brushed clean and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302.6 kcal / 1270.7 kJ
- Protein
- 36.4 g
- Tuk
- 9.1 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 1149.4 mg
Alternativní recepty
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef and pepper ragu
2h 15min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Chicken and sweet corn soup
30min