Beef Burgundy

Beef Burgundy

4.1 85 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 portions

Suroviny

  • brown onion cut into halves
    250 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • fresh thyme
    1 sprig
  • olive oil
    20 g
  • shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
    200 g
  • beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
    800 g
  • plain flour
    1 tbsp
  • dried bay leaf
    1
  • carrots cut into slices (5 mm)
    400 g
  • red Burgundy wine
    250 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • button mushrooms brushed clean and cut into halves
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1149.4 mg
Protein 36.4 g
Kalorie 1270.7 kJ / 302.6 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...