Kompatibilní verze
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 40 g vinagre balsâmico
- 20 g açúcar amarelo
- 50 g molho de soja
- 10 g óleo de sésamo
Puré
- 300 g couve-flor cortada em pedaços
- 350 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 50 g leite
- 100 g bimis
- 100 g feijão-verde redondo fresco
- 50 g couve roxa cortada em juliana
- 25 g manteiga
Atum
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 20 g sementes de sésamo pretas
- 450 g atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1517 kJ / 364 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Pato confitado
20h
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5 Std. 50 Min
Poke havaiano
45min
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30min
Tacos de camarão e manga
25min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Ceviche de salmão
5 godz.
Vazia com chimichurri
2h
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min