Kompatibilní verze
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 40 g vinagre balsâmico
- 20 g açúcar amarelo
- 50 g molho de soja
- 10 g óleo de sésamo
Puré
- 300 g couve-flor cortada em pedaços
- 350 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 50 g leite
- 100 g bimis
- 100 g feijão-verde redondo fresco
- 50 g couve roxa cortada em juliana
- 25 g manteiga
Atum
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 20 g sementes de sésamo pretas
- 450 g atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1517 kJ / 364 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1 Std. 15 Min
Poke de atum
30min
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Risoto verde com salmão
45 Min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 Min
Piza com pesto de pistácio, burrata e mortadela
3h 10min
Poke havaiano
45 Min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min